De PretletterBox

De PretletterBox is ideaal voor scholen en instellingen die op zoek zijn naar een educatieve activiteit voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar oud.

Deze box bevat een scala aan spelmaterialen en spelopdrachten die kinderen stimuleren om te spelen met letters en taal, terwijl ze tegelijkertijd hun taal- en lees vaardigheden, motorische en sociale vaardigheden verbeteren.

De spelletjes kunnen eenvoudig worden aangepast aan de omgeving, omdat ze zowel aan tafel als in een speelzaal gespeeld kunnen worden.

De PretletterBox is geschikt voor maximaal 25 kinderen, waardoor deze perfect is voor gebruik in de klas of tijdens groepsactiviteiten.

De box wordt geleverd met diverse spelmaterialen van hoge kwaliteit, korte spelopdrachten, suggesties voor het aanbieden van de spellen aan de groep, een lijst met het aantal materialen en een voorbeeld van het Pretlettercertificaat.

 

Kortom: Met de PretletterBox kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier hun taalvaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben.

 

Maximaal aantal spelers: 25

Maximaal aantal te huren dagen: 3

Ophaal- en bezorgdienst: nee

Informatie over tarieven: klik hier

Het is mogelijk om te betalen naar wat u het waard vindt, vraag gerust om informatie en de voorwaarden.